מיכל מסה של 18 ליטר, שזה כ-16 ק"ג. אליו מוכנס הבשר הטחון אחרי שעורבב עם התבלינים.
למכונה יש תוף (שניתן להחלפה) עם תבנית בגודל המתאים (יש תופים בכל הגדלים מ-120 מ"מ ועד קטנים של 50 מ"מ לקבב עגול, כמו כן לקבב אצבעות וניתן גם להזמין צורות וגדלים מיוחדים). בכל תוף ניתן לכוון את העובי של המוצר וכך להגיע למשקל הרצוי, לדוגמה: בתוף בקוטר 120 מ"מ, "המבורגר מסעדות", ניתן לייצר המבורגר במשקל 160 גרם, או 180 גרם וגם 220 גרם. כל משקל שרוצים ניתן לכוון. המכונה היא תלת פאזית ומייצרת 1,000 קציצות בשעה. קלה לתפעול, חוסכת המון זמן עבודה של יצירת כדור, שקילתו, הכנסה למכונה ידנית. בחישוב פשוט, עסק שמייצר כ-50 ק"ג ביום, מחזיר את מחיר המכונה בכ-4 חודשים. המכונה עובדת בעשרות סניפים של רשתות המבורגר ובקצביות.
כדי לספק את חוויות המשתמש הטובות ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כמו קובצי Cookie כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלו תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה עלולים להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
פונקציונלי
Always active
האחסון הטכני או הגישה נחוצים בהחלט למטרה לגיטימית של מתן אפשרות לשימוש בשירות ספציפי המבוקש במפורש על ידי המנוי או המשתמש, או למטרה היחידה של ביצוע העברת תקשורת דרך רשת תקשורת אלקטרונית.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
סטטיסטיקה
האחסון הטכני או הגישה המשמשים אך ורק למטרות סטטיסטיות.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
שיווק
האחסון הטכני או הגישה נדרשים ליצירת פרופילי משתמשים לשליחת פרסום, או למעקב אחר המשתמש באתר אינטרנט או במספר אתרים למטרות שיווק דומות.